Suomi-koulu

Oslon Suomi-koulu ja muskari

Tervetuloa syyslukukaudelle 2022!

Koulun tavoitteena on tukea oppilaita lukemaan, kirjoittamaan ja puhumaan suomea. Opetuksessa painottuvat myös suomalaiset tavat ja kulttuuri.Etenkin pienimpien oppilaiden opetuksessa käytetään paljon leikkiä, musiikkia ja toiminnallisia opetusmenetelmiä.

Peruskoulun 10. luokkalaiset ja lukiolaiset voivat halutessaan saada harjoitusta suomen kielen koetta varten.

Opetuspäivät:

17.9
24.9
15.10
22.10
5.11
19.11
3.12
10.12

ja paikka sama tuttu Skøyenin koulu:
Osoite: Monolitveien 6,0375 Oslo (2. rappu parkkipaikalta koulun
suuntaan).

Suomi-koulun lukukausimaksu on 950 kruunua / lapsi. Sisaralennus 100 kruunua / sisarus.

Lähetäthän ilmoittautumisen täyttämällä oheisen ”Pameldingsform (1)” -lomakkeen allekirjoitettuna osoitteeseen muskari.ilmoittautumiset@oslonsuomikoulu.org
Muskarin voi aloittaa 2-3-vuotiaana.

Uudet Suomi-koulun oppilaat:
Uusien oppilaiden tulee ilmoittautua Suomi-kouluun täyttämällä oheinen ”Pameldingsform (1)” -lomake. Lähetä allekirjoitettu lomake osoitteeseen koulu.ilmoittautumiset@oslonsuomikoulu.org

Nykyiset oppilaat:
Nykyiset oppilaat ovat saaneet tietoa lukukaudesta sähköpostitse. Mikäli oppilas ei jatka syksyllä ilmoitathan sen meille sähköpostilla osoitteeseen koulu.ilmoittautumiset@oslonsuomikoulu.org tai muskari.ilmoittautumiset@oslonsuomikoulu.org niin saamme poistettua oppilastiedot emmekä lähettele turhia sähköposteja.

Mikäli lapsesi EI jatka Suomi-koulussa pyydämme teitä myös palauttamaan Suomi-koulun oppikirjat. Otathan yhteyttä hallitukseen niin sovitaan kirjojen palautuksesta.

Mikäli pohditte nykyisen ryhmän vaihtoa lähetättehän myös viestiä pikaisesti.

Tervetuloa syyslukukaudelle!